Altijd de vertrouwde A-merk producten

X-GEN

X-GEN Bewakingscamera's kopen voor de laagste prijsSuper lichtgevoelige bewakingscamera van X-GEN

X-GEN is kampioen in het maken van camera's met een super lichtgevoelig nachtzicht. En dat helpt ook overdag voor een grotere scherpte diepte. Zonder gebruik te maken van Infrarood LED verlichting blijft het beeld in kleur en dat geeft een 60% betere herkenning.

Door de unieke video proces verwerking van X-GEN is dit 's-Werelds gevoeligste nachtzicht camera met een 1/3" CCD. En dat haarscherpe beeld loopt via een standaard coaxkabel zonder happering met een 100% betrouwbaar beeldtransport. Of dat nu in DVD kwaliteit met super nachtzicht is of in Full-HD kwaliteit voor het allerscherpste beeld. U zult de coaxverbinding extra waarderen het is namelijk zonder de videocompressie vrij van verlies. En ook nog eens de voordeligste bewakingscamera oplossing.

Elke maand worden er meer dan 1000 bewakingscamera's van X-GEN in Nederland geïnstalleerd

U ziet met een X-GEN camera in de nacht meer dan met het blote oog. Door de ruime keuze in camera modellen is er altijd een passende oplossing. Bent u de donkere en wazige nacht beelden zat? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen op de X-GEN camera. Steeds meer en zeer tevreden klanten ontdekken de X-GEN camera. Dat merken wij ook door de extra nabestellingen van klanten die zijn begonnen met één camera. Volg de professionele installateur en zie het verbluffende camera beeld met uw eigen ogen.

Camera's met X-GEN techniek herkent u als er X-GEN opstaat

Er zijn helaas nog geen producten in deze categorie

Misschien bent u in de deze producten geïnteresseerd: