Altijd de vertrouwde A-merk producten

Camera pakketten

Bewakingscamera sets

Deze pakketten zijn samengesteld met als basis een recorder gebaseerd op de HD technologie voor een haarscherp beeld. Elk pakket start met een camera en recorder van een gerenomeerde fabrikant

De pakketten zijn samengesteld op basis van de eisen zoals door TNO zijn opgesteld in rapport R10177. Een regeling die in het leven is geroepen door de overheid om een einde te maken aan de vaak donkere en wazige camera beelden. Kiest u één van deze sets dan bent u dag en nacht verzekerd van een scherp en helder beeld. Ook 's-nachts blijft het beeld perfect in kleur. Met deze bewakingscamera set loopt u geen enkel risico.

Compleet met voeding en bekabeling

Bij elk pakket wordt gratis 10mtr bedrading geleverd voor de camera. En dat is compleet met adapter en connectors. Voor kabels langer dan 10mtr geldt er een kleine meerprijs. Om de recorder op het netwerk aan te sluiten krijgt u gratis een UTP kabel meegeleverd.
Voor elke camera die u gelijktijdig bestelt bij het camera pakket krijgt u gratis bekabeling en een adapter. Of u nu één of zestien camera's bestelt, het wordt aansluitklaar geleverd. Daarmee bespaart u installatie tijd en het is ook nog eens goedkoper.

Bewakingscamera set naar uw wensen

Elk gekozen pakket wordt voor u op maat gemaakt en aansluitklaar geleverd.

 

Er zijn helaas nog geen producten in deze categorie

Misschien bent u in de deze producten geïnteresseerd: